Avaa sovellus tietokoneella ta puhelimella tästä. BEEP on verkkosovellus, mikä tarkoittaa, että voit avata sovelluksen puhelimellasi, tabletillasi tai tietokoneellasi, ilman että täytyy ladata mitään. Sovellus myös päivittyy automaattisesti eli päivityksiä ei tarvita.

Sinun täytyy luoda itsellesi BEEP tili, jotta voit aloittaa sovelluksen käytön. Napsauta ‘Minulla ei ole tiliä? Reksiteröidy uudeksi käyttäjäksi.’ Anna sähköpostiosoitteesi ja luo vähintään 8 merkkiä sisältävä salasana, minkä jälkeen voit aloittaa sovelluksen käytön. Jos unohdit salasanasi, napsauta ‘Unohditko salasanasi?’ linkkiä, jonka jälkeen saat sähköpostiisi linkin uuden salasanan luomista varten. Kun olet kirjautunut kerran, seuraavalla kerralla sinun ei tarvitse enää kirjautua sisään.

Tästä linkistä löydät lisätietoja siitä kuinka voit  asentaa BEEP sovelluksen  tietokoneesi, puhelimesi tai tablettisi aloitusnäyttöön.