BEEP sovellus on vekkosovellus. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää sovellusta useammalla eri laitteella kuten puhelimella, tabletilla ja kannettavalla tietokoneella, ilman että sinun täytyy ladata mitään ohjelmaa tai sovellusta, kunhan laite on yhteydessä internettiin. BEEP sovellus ei ole (vielä) ladattavissa Android Play Storesta tai  Apple App Storesta.

Pystyt kuitenkin lisäämään BEEP sovelluksen kuvakkeen puhelimesi näytölle seuraamalla ohjeita ‘ Kuinka lisätä verkkosivuja tietokoneen , tabletin tai puhelimen aloitusnäytölle (englanniksi). Jos tallentamasi BEEP kuvake ei avaa sovellusta haluamallasi aloitusnäytöllä ja kielellä, 1) poista sovelluksen ikoni näytöltä 2) avaa sovellus uudelleen, valitse oikea kieli ja haluamasi aloitusnäyttö. Puhelimen/tabletin näytöllä kuvake näyttää tältä:

Päivitä sovellus uusimpaan versioon

Jos olet jo asentanut BEEP sovelluksen ikonin puhelimesi/tablettisi näytölle, saattaa olla että sinun täytyy asentaa ikoni uudelleen, jotta pääset päivitettyyn BEEP sovelluksen versioon. BEEP on verkkosovellus, joten välimuistiin jäänyt tieto täytyy poistaa, jotta uusin versio voidaan ladata. Välimuistin tyhjentämiseksi toimi seuraavasti

Tämän jälkeen voit aloittaa uuden BEEP version käytön, työpöytäsi BEEP ikokista. Jos haluat tarkistaa onko sinulla jo uusin versio käytössä, napsauta pastedGraphic_1.png painiketta. Jos Uutta osiosta löytyy version kaksi kuvauksia, silloin sinulla on jo käytössä uusin versio.