Valikon pastedGraphic.png kautta löytyy kaksi erilaista näkymää tarhapaikkoihin ja pesiin. Molemmissa näkymissä näet pesän värin ja koniguraation, pesän nimen ja emon värin (jos emo on merkattu) ja pesän yleisarviohymiön, joka on tallennettu viimeisen pesätarkastuksen yhteydessä. Jos täytit muistutuksen, muistutuspäivämäärä ja muistutuksen sisältö näkyy myös yleiskasauksessa.

Pesän alta löydät ikonin, josta aukeaa kunkin pesän tarkastusten yleisnäkymä pastedGraphic_1.png ja ikoni pastedGraphic_2.png josta aukeaa tarkastuslista.

Napsauttamalla itse pesän kuvaa, voit muokata pesän tietoja.

Tarhapaikat

Valitse ‘Mehiläistarhat’ vasemman laidan valikosta pastedGraphic.png. Näet eri mehiläistarhapaikat listattuna. Napaittamalla tarhapaikan nimeä tai + - merkkejä, pesänäkymä aukeaa/sulkeutuu. Pesät ovat järjestyksessä luontipäivän mukaan aakkosjärjestyksessä.

Mehiläistarhat näkymä mobiilisovelluksessa näyttää tältä:

Sama näkymä kannettavalla tietokoneellä näyttää tältä:

Pesät

Nähdäksesi yleiskatsauksen kaikkien tarhapaikkojen kaikista pesistä, valitse ‘Pesät’ valikko. Pesät ovat aakkosjärjestyksessä, mutta voit suodattaa pesänäkymää näiden painikkeiden avulla:pastedGraphic_4.png

Suodatusvaihtoehdot ovat: Pesän nimi, Yleiskuva (hymiö), Huutomerkki ‘Tarvitsee lisähuomiota’, kalenterimuistutukset, Sijaintipaikka. Painamalla kuvaketta uudelleen, järjestys kääntyy, esim Pesän nimi A-Ö tai Ö-A.