BEEP-sovelluksessa voit luoda yhteistyöryhmiä jakaaksesi pesäsi muiden kanssa. Voit antaa ryhmäsi jäsenille sekä katselu- että muokkausoikeudet.

TABLE OF CONTENTS

Miten luodaan yhteistyöryhmä

Napsauta +-merkkiä BEEP-sovelluksen yläpalkin keskellä.

Napsauta "Uusi ryhmä"

Anna ryhmälle nimi, kuvaus ja valitse väri

Kutsu ryhmän jäseniä (huomaa: käytä sähköpostiosoitetta, jolla he ovat rekisteröityneet BEEP-sovelluksessa)

• Lisää henkilöt, joille haluat antaa pääsyn valittuihin pesiin
  • Määritä järjestelmänvalvojan oikeudet, jos haluat ryhmän jäsenen voivan kutsua ja poistaa ryhmän jäseniä
  • Kutsumasi ihmiset saavat ilmoituksen sähköpostiinsa. Jos he ovat hyväksyneet ryhmän jäsenyyden, saat sähköpostiisi vahvistuksen.
  • Valitse, mitkä pesät haluat jakaa: 1 napsautus = ryhmän jäsenet vain näkymä, 2 napsautusta = ryhmän jäsenet voivat muokata

Lisää pesäsi olemassa olevaan yhteistyöryhmään

Napsauta asetuskuvaketta sen yhteistyöryhmän vieressä, johon sinut on kutsuttu, ja napsauta Muokkaa yhteistyöryhmää.

'Jaetut pesät' -osiossa voit valita, mitkä pesät haluat jakaa ryhmän kanssa.

Näytä jaetut tiedot

Voit tarkastella ryhmässä jaettuja tietoja napsauttamalla 'Näytä tarkastukset' ja etsi pesät, joiden tarkastuksia haluat tarkastella. Jos pesä on varustettu antureilla, voit napsauttaa pesän anturikuvaketta nähdäksesi mittaustiedot.

Poistu yhteistyöryhmästä

Jos haluat poistua yhteistyöryhmästä, napsauta ryhmän nimen vieressä olevaa asetuskuvaketta ja napsauta 'Poista yhteistyöryhmä'.