BEEP-alusta muodostaa yhteyden LoRaan automaattisesti, sen jälkeen kun kun BEEP-asema on määritetty kerran. BEEP-alustan sovellus varten on saatavana Androidille ja iOS:lle. Voit tarkistaa yhteyden LoRaan konfigurointisovelluksessa, siirtymällä sovelluksen valikossa kohtaan LoRa.

BEEP-alustat on muodostavat yhteyden lähimpään LoRa-gateway asemaan ja alkavat lähettää tietoja välittömästi. Tietojen ilmestyminen BEEP-sovellukseen saattaa kestää 15minuuttia tai kauemmin, riippuen valitsemastasi tietojen lähettämisen aikavälistä.

Voi olla, että alueella ei ole LoRa-kuuluvuutta. Tämä voidaan ratkaista lisäämällä oma LoRa-piste, katso 'Mitkä LoRa-gateway asemat ovat yhteensopivia BEEP-alustan kanssa?' tai tilaamalla kaupallinen LoRa-avain. Tarjoamme tällähetkellä vain Alankomaiden LoRa-avaimia, lisätietoja on 'KPN LoRa Netherlands’.