BEEP base firmware 1.5.9 ja korkeampitarjoaa täyden lokilukemistoiminnon (sekä Androidille että iOS: lle) ja mahdollisuuden kytkeä kallistusanturi pois päältä ja kytkeä BEEP-tukiasema päälle ja pois magneetilla: päällä (3 s) / pois (10 s). Se lisää myös oikean ajan lokiin flash-muistissa ja lähettää tämän ajan LoRan kautta jokaisessa uudelleenkäynnistyksessä. Tämä on laiteohjelmiston 1.4.2 tai uudemman päivitys.
  1. Sulje BEEP-alustan sovellus
  2. Lataa uusin laiteohjelmisto älypuhelimeesi tästä (versio, älä pura zip tiedostoa)
  3. Lataa NRF Connect
  4. Avaa NRF Connect
  5. Muodosta yhteys siihen BEEP-alustaan, jonka haluat päivittää
  6. Napsauta "DFU"
  7. Valitse Distribution Packet(ZIP) ja napsauta OK.
  8. Valitse juuri lataamasi tiedosto (Beepbase_sd_boot_app.zip)
  9. Tiedosto latautuu automaattisesti kun valitset sen.
  10. Näet edistymisen napsauttamalla BEEP-alustan nimeä.
  11. Kun laiteohjelmistopäivitys on valmis, BEEP-alusta piippaa neljä kertaa ja se on taas käyttövalmis.