Voi olla, että mittaustietojen siirto alustasta sovellukseen ei aina onnistu. Jos tiedoissa on aukkoja, se tarkoittaa, että BEEP-alusta ei ole aina onnistunut muodostamaan yhteyttä LoRa-verkkoon.

Voit yrittää ratkaista ongelmaa seuraavilla keinoilla:

1. Asenna LoRa-gateway asema, katso: Mitkä LoRa-gateway asemat ovat yhteensopivia BEEP-alustan kanssa?

2. Aseta metallilevy BEEP-alustan alle. Tämän neuvon antoi BEEP-alustan käyttäjä, jonka mukaan metallilevy paransi LoRa-yhteyttä.

3. Liitä toinen LoRa-antenni BEEP-tukiasemaan, katso: Anturien vaihtaminen.

Huom: Meillä ei ole paljon kokemusta LoRa-antenneista, joten jos löydät hyvän, kerro siitä meille,jotta voimme välittää tiedon muille käyttäjille.