Jos et näe BEEP-alustaa BEEP alustan omassa sovelluksessa (konfigurointi- / kalibrointisovellus Androidille tai iOS: lle), kokeile seuraavaa:

• varmista, että ‘herätät’ BEEP-tukiaseman pitämällä aktivointimagneettia mikrofonin aukon vieressä 3 sekunnin ajan. Kuulet kolme nousevaa ja neljä äänimerkkiä, kun tukiasema kytkeytyy päälle
  • poista BEEP-alusta puhelimesi / tablettisi Bluetoothin muistista ja yritä uudelleen
  • poista BEEP-alustan konfigurointisovellus ja asenna se uudelleen
  • avaa BEEP alustan konfigurointisovellus ja etsi laitteita, yhdistä BEEP alusta puhelimeesi
  • varmista, ettei mitään muuta sovellusta ole yhdistetty BEEP-alustaan. BEEP-alusta pystyy käsittelemään vain yhtä yhteyttä kerrallaan.
  • sammuta nRF connect -sovellus tai varmista, että sitä ei ole kytketty BEEP-tukiasemaan
  • poista paristot viideksi minuutiksi ja aseta se uudelleen, BEEP-tukiasema herää ja muodostaa yhteyden Bluetoothiin

Jos BEEP-alusta ei vieläkään ole näkyvissä, ilmoita siitä meille.

Vinkkejä Android-käyttäjille

Kokeile seuraavaa:

1. BEEP-perussovelluksen avaaminen ja alustan kiinnitys magneetilla: mitään ei näy sovelluksessa
  2. Käynnistetään NRF connect
  3. Piippauksen linkittäminen NRF connect -yhteyden kautta (etsimällä sitä, napsauttamalla sitä, asettamalla salasana '123456')
  4. NRF-liitännän sulkeminen
  5. BEEP-sovelluksen avaaminen: nyt BEEP-pohja on näkyvissä
  6. Napsauttamalla BEEP base: -virhesanoma ilmestyy "404 ei löydy", mutta kun napsautat "peruuta", ensimmäinen tukinäyttö tulee näkyviin
  7. Napsauttamalla automaattista asetusta (ei manuaalinen)
  8. Sitten normaali perusnäyttö tulee näkyviin ja voit tehdä painokalibrointeja ja tarkistaa muut parametrit