Sisällysluettelo

Hälytykset

BEEP -sovelluksessa v3 voit käyttää hälytyksiä. Tämän toiminnon avulla voit lisätä hälytyssääntöjä saadaksesi ilmoituksen, kun mittaustiedot täyttävät tietyt vaatimukset. Voit luoda uuden hälytyssäännön tai kopioida oletusvaroitussäännön.

Uusi hälytyssääntö

Alla oleva kuvakaappaus näyttää uuden hälytyssäännön luomisen näytön.

Tekstin ensimmäisessä osassa on yhteenveto luomastasi hälytyssäännöstä. Tämä rivi muuttuu, kun muutat hälytysasetuksia.

Varoitussäännön asetukset

Nimi

Lisää hälytyssääntösi nimi, esim. Parvi.

Aktiivinen/hälytys sähköpostitse

Ota hälytys käyttöön (oletus) tai poista se käytöstä täällä. Ilmoita, haluatko saada hälytykset myös sähköpostitse vai vasta, kun avaat sovelluksen (oletus).

Kuvaus

Kuvaile hälytyssääntö, esim. Painon lasku antaa ilmoituksen suoraan.

Kuinka usein haluat laskelman suoritettavan?

Ilmoita tässä, kuinka usein haluat laskennan suoritettavan. Välittömästi tarkoittaa heti mittauksen vastaanottamisen jälkeen. Tämä riippuu tiedonsiirtoväleistä ja datayhteyden luotettavuudesta.

Mittaus

Mittauksen alta löydät eri anturimääritykset, joita voidaan käyttää hälytyksen luomiseen:

• Akun jännite (bv): akun jännitteen määrä
  • Signaalin voimakkuus (rssi): LoRa -signaalin voimakkuus
  • Lämpötila sisällä (t_i): lämpötila -anturin mittaus, kun sinulla on vain yksi lämpötila -anturi
  • Lämpötila 1 (t_0): lämpötila -anturin mittaus, kun käytössä on useita lämpötila -antureita
  • Lämpötila 2 (t_1): lämpötila -anturin mittaus, kun sinulla on useita lämpötila -antureita
  • Paino (paino_kg): paino kilogrammoina

Jos sinulla on kysyttävää muista mittausmuuttujista, ota meihin yhteyttä.

Laskeminen

Laskelmasta löydät neljä laskentatyyppiä, joiden avulla voit luoda hälytyksen hälytyksen asetetulle ajalle.

Vertailu

Vertailun alla määrität, mitä haluat vertailla ilmoituksessasi:

• Arvo: vertaa mittausarvoa kynnysarvoon, määritä kynnysarvolla, onko sen oltava negatiivinen (-) vai positiivinen (+).
  • Kasvata: vertaa mittauksen ja kynnysarvon nousua.
  • Vähennys: vertaa mittauksen ja kynnysarvon vähenemistä.
  • Muutos: vertaa mittaustietojesi (esim. Kun haluat asettaa hälytyssäännön painonmuutoksesta 24 tunnin aikana) ja kynnysarvon eroa, sekä negatiiviset (-) että positiiviset (+) -arvot.

Vertailija

Vertailija määrittää, miten haluat mittausarvon vertaavan kynnysarvoon.

Kynnysarvo

Arvo, johon haluat verrata mittausarvoa. Jos vertaat painoa kilogrammoina, kynnysarvo on myös paino kilogrammoina. Vertailu -osiossa voit valita eri arvovaihtoehtojen välillä.

Sulje pois aikataulut ja nokkosihottuma

Voit poistaa hälytyksen käytöstä kuukausia, tunteja tai nokkosihottumaa. Oletuksena hälytys on aktiivinen kaikille kuukausille, tunneille ja nokkosihottumalle.

Kopioi oletusvaroitussäännöt

On myös mahdollista kopioida yksi oletusvaroitussäännöistä. Valitse Lisää varoitussääntö -kohdasta Kopioi oletushälytyssääntö.

Voit valita luettelosta kopioitavat hälytykset. Napsauta "kopioi x hälytyssäännöt" lisätäksesi säännöt BEEP -perustoihisi.

Muokkaa oletusvaroitussääntöjä

Oletusvaroitussääntöjä on mahdollista muokata. Jos haluat hieman eri parametrin esim. läsnäolosta, voi olla hyödyllistä käyttää oletusvaroituksia lähtökohtana.

Hälytysten yleiskatsaus

Yleiskatsaussivulta näet, mitkä hälytykset lisätään tukikohtiisi. Voit aktivoida/deaktivoida hälytyksen helposti napsauttamalla 'tarkista' tai 'risti'. Jos napsautat kynää, voit muokata hälytystä. Poista hälytys napsauttamalla punaista säiliötä.