BEEP is een website en tegelijkertijd een app, dit wordt een 'webapp' genoemd. Het betekent dat je BEEP op elk apparaat kan gebruiken met internet toegang zoals laptops, tablets en mobiele telefoons. Het is mogelijk om BEEP als app op je telefoon te plaatsen. Dit kun je doen door de stappen te volgen die zijn aangegeven op deze websites:

Nederlands: 'Websites op startscherm van tablets of smartphones'

Engelstalig: 'How to Add Websites to the Home Screen on Any Smartphone or Tablet'

De BEEP webapp is (nog niet) beschikbaar in de Android Play Store en Apple App Store. Mocht BEEP niet openen op het scherm dat jij wilt of in de taal die jij wilt? Verwijder de app dan weer en maak hem opnieuw aan terwijl je de gewenste instellingen en pagina open hebt staan. Als je het idee hebt, dat de app niet goed laadt, of een oude versie van BEEP laadt, volg dan deze handleiding. Eenmaal op je telefoon, ziet het app icoon er zo uit:

Beep app icon