Er zijn twee overzichten van je bijenkasten beschikbaar via het menu Screenshots menu icoon. Beide overzichten laten bevatten de kastconfiguratie en kleur, kastnaam, de moerkleur als deze gemerkt is en een smiley icoon van de totaalindruk van de meest recente inspectie. Daarnaast wordt de herinnering tekst en datum getoond van meest recente inspectie indien ingevuld. Ook zijn er iconen beschikbaar voor het openen van het inspectieoverzicht Inspectieoverzicht icoon en het invullen van een nieuwe inspectie Kastdetails aanpassen icoon. Door op het plaatje van de kast te klikken, kun je de kast en moer gegevens aanpassen.

Bijenstanden
Klik op 'Bijenstanden' in het linker menuScreenshots menu icoon om de kasten gesorteerd per bijenstand te zien. Klik op de naam van de bijenstand om deze in- of uit te klappen. De volgorde van bijenstanden wordt bepaald door de datum van aanmaak van de bijenstand. De kasten worden automatisch gesorteerd op alfabetische volgorde. Overzicht van kasten op de mobiele telefoon:

Kastenoverzicht mobiel

Hetzelfde overzicht van kasten op desktop of laptop ziet er zo uit:

Kastenoverzicht desktop

Bijenkasten

Voor een overzicht van alle bijenkasten van alle bijenstanden, klik je op 'Bijenkasten' in het menu. De kasten worden automatisch gesorteerd op alfabetische volgorde. Het is echter ook mogelijk om te filteren en te sorteren middels deze knoppen:Sorteren. De opties zijn: op naam, status totaalindruk (smiley), uitroepteken (extra aandacht nodig is aangevinkt), agenda (herinnering ingevoerd waarbij alleen de kasten met herinnering getoond worden), locatie (sortering per bijenstand). Als je nog een keer op een de knop drukt, dan wordt de sortering omgedraaid.