Door op het Screenshots inspectie icoon te klikken, kun je de historische inspecties naast elkaar zien, waarbij de meest recente het eerst wordt getoond. De rapporten worden naast elkaar getoond. Je kan naar rechts scrollen om de historische gegevens te zien. De pijlen rechtsboven kun je gebruiken om de overzichten van de vorige en volgende kast te openen. En met de + knop kun je een nieuwe inspectie invoeren.

Inspectieoverzicht