Onderaan je inspectie (image) kun je een herinnering tekst en datum invoeren. Dit kun je gebruiken voor bijvoorbeeld de datum dat je moerdoppen gaat breken, of het volk meer ruimte gaat geven, of de volgende inspectie uit gaat voeren. De tekst van deze herinnering zal zichtbaar zijn op het overzicht van bijenkasten. Daarnaast is het mogelijk de herinnering aan je digitale agenda toe te voegen. Dit doe je door zowel de herinnering tekst als de datum in te voeren. Na het opslaan van de inspectie die je een optie op het overzicht van inspectiedata genaamd 'Zet in je agenda' (zie onder).a

Herinnering instellen

Als je erop klikt, dan krijg je deze opties van digitale agenda's: iCalendar, Google calendar, Outlook, Yahoo! Calendar en Microsoft Calendar. Kies de agenda die je gebruikt en volg de stappen om de herinnering in je agenda te zetten. Als je deze knop op een desktop of laptop computer gebruikt, dan kan het zijn dat er een bestand gedownload wordt, dan je kan openen om de afspraak in je agenda te zetten. De herinnering wordt als nieuwe afspraak in je agenda gezet, waarna je zelf even de exacte tijd kan aanpassen.