Onder het icoon rechtsboven User geeft toegang tot de optie om uit te loggen of de account gegevens aan te passen. Je kan er je gebruikersnaam en password aanpassen en tevens de account in zijn geheel verwijderen. Verwijderen betekent dat aan bijenstanden, kasten, inspecties en account gegevens permanent gewist worden.