Je ontvangt

• 1 x BEEP base (inclusief PCB)
  • 1 x microfoon
  • 1 x temperatuur sensor
  • 16 x buffervoeten
  • 4 x metalen klem om de BEEP base aan een ondergrond te bevestigen (2e van links op plaatje)
  • 8 x metalen klem om de BEEP base aan een de bijenkast te bevestigen (meest rechtse klem op plaatje)
  • 2 x AAA batterij
  • 1 x activeringsmagneet
  • 1 x waterpas
  • 1x handleiding

Wat heb je verder nodig

BEEP accountRegistreer je in de BEEP webapp om de metingen van uw BEEP base aan je account te koppelen.
Mobiele telefoon
Voor kalibratie van de BEEP base: gebruik de BEEP base app voor Android of iOS
Koninginnenkooitje

Ter bescherming van de microfoon

Kruiskop schroevendraaier
Om het bakje open te schroeven voor het verwijderen van de plastic circuit breker bij de batterijen. Let op, gebruik geen boormachine omdat dit de BEEP base kan beschadigen.
Personenweegschaal en bekend gewicht
Voor weegkalibratie. Bekend gewicht moet minimaal 20 kg zijn, bij voorkeur meer. Gebruik uw eigen lichaamsgewicht of bijvoorbeeld een aantal dozen suikerdeeg voor bijen.
LoRa-dekking
Om de meetgegevens naar de BEEP webapp te sturen. Meer informatie over LoRa is hier beschikbaar (let op: je hebt geen LoRa nodig voor de installatie maar wel om de meetgegevens te ontvangen).

BEEP base aanzetten

Om de BEEP base aan te zetten, open je het grijze doosje met een kruiskop schroevendraaier. Verwijder het plastic om de batterijen contact te laten maken. De BEEP base start op of kan opgestart of uitgezet worden door de magneet bij het doosje bij de microfooningang te houden. Voor meer informatie, zie dit artikel.

Volgende stap

Android: Installeer je BEEP base - (2 voor Android ) gewicht kalibratie, temperatuur en microfoon instellingen

iPhone: Installeer je BEEP base - (2 voor iOS ) gewicht kalibratie, temperatuur en microfoon instellingen