Gefeliciteerd met je BEEP base!

Je ontvangt:

• 1 x BEEP base
  • 8 x M6 vlinderbouten om de stalen poten te bevestigen
  • 16 x buffervoeten
  • 4 x metalen klem om de BEEP base aan een houten frame te bevestigen
  • 1x activeringsmagneet
  • 1x rond waterpas
  • 1x montagehandleiding
  • 1x microfoon
  • 1x aangesloten temperatuursensor
  • 1x optionele extra temperatuursensor

Wat heb je verder nodig:

• BEEP account: registreer je in de BEEP webapp om de metingen van uw BEEP base aan je account te koppelen.
  • Mobiele telefoon: gebruik de BEEP base app voor gewichtsvermelding.
  • 2 AAA-batterijen: we raden Energizer L92-batterijen ten zeerste aan vanwege hun duurzaamheid in buitenomstandigheden. Elke BEEP base werkt op 2 AAA-batterijen en we raden aan om een aantal reservebatterijen te bestellen.
  • Kruiskop schroevendraaier: let op, gebruik geen boormachine omdat dit de BEEP base kan beschadigen.
  • Koninginnenkooitje: ter bescherming van de microfoon
  • Personenweegschaal en bekend gewicht: voor weegkalibratie. Bekend gewicht moet minimaal 20 kg zijn, bij voorkeur meer. Gebruik uw eigen lichaamsgewicht of bijvoorbeeld een aantal dozen suikerdeeg voor bijen.
  • LoRa-dekking: om de meetgegevens naar uw BEEP-app te sturen. Meer informatie over LoRa is hier beschikbaar (let op: je hebt geen LoRa nodig voor de installatie maar wel om de meetgegevens te ontvangen).

Monteer je BEEP base in de bijenstal, zodat je hem meteen kunt installeren. Volg de stappen in de bijgevoegde montagehandleiding.

Stap 4: Download hier de Android BEEP base app of de iOS BEEP base app.

Opmerking: Om de BEEP base aan te zetten, kantel je de weegschaal 5 seconden verticaal totdat deze eenmaal piept. Kantel hem dan horizontaal terug, hij piept 4 keer kort.

Volgende stap:

Android: Installeer je BEEP base - (2 voor Android ) gewicht kalibratie, temperatuur en microfoon instellingen

iPhone: Installeer je BEEP base - (2 voor iOS ) gewicht kalibratie, temperatuur en microfoon instellingen