Uw BEEP-basis werkt op twee AAA-batterijen. Zoals weergegeven in de onderstaande tabel, is de levensduur van de batterijen afhankelijk van de intervalinstelling. In de standaard firmware-instelling met een interval van 15 minuten is de verwachte werktijd van de batterijen 1,61 jaar.

Zijn uw batterijen eerder gestopt met werken dan u had verwacht? Beantwoord de vragen / volg onderstaande stappen enstuur ons de informatie .

1. Hoe lang zijn uw batterijen gebruikt?
  2. Wat is uw intervalinstelling?
  3. Hoe weet u of de batterijen leeg zijn?
  4. Kun je een screenshot van de grafiek van de batterij toevoegen?
  5. Wat is het voltage van de batterijen die u uit de BEEP-basis hebt gehaald?
  6. Als u meer dan één BEEP-basisstation heeft, doet het probleem zich dan in alle bases voor?
  7. Plaats nieuwe batterijen, 1.5V Energizer L92 Lithium AAA-batterijen met een capaciteit van 750 mAh, en voeg de datum toe waarop u de batterijen hebt vervangen.