Welkom bij BEEP. De eerste stap bij het instellen van de BEEP app is het maken van een of meer bijenstanden; de plaats waar je bijenkorf(en) staan.

Klik op het plusje bovenaan het scherm en klik op 'Nieuwe bijenstal'.

Er is een stapsgewijze opzet om in vier stappen een nieuwe bijenstal te maken:

Stap 1: Bijenstand instellingen

Vul de algemene informatie over je bijenstand in.

Stap 2: Locatie details (optioneel)

Je kunt de locatie van je bijenstand toevoegen. Als je daarvoor kies, wordt lokale weerdata gekoppeld in je BEEP app.

Stap 3: Kast configuratie

Voeg informatie toe over de kast(en) die je in deze bijenstal hebt geplaatst.

Stap 4: Aantal kasten

Je kunt de bijenkast die je in stap 3 heeft ingevoerd meerdere keren toevoegen om je bijenstal compleet te maken. Daarna kunt je altijd de individuele kasten configureren.