Pictograma utilizatorului User vă oferă acces la o serie de opțiuni pentru a vă administra contul. Puteți să vă schimbați numele de utilizator și să vă resetați parola. Este, de asemenea, posibil să ștergeți contul complet. Aceasta înseamnă că toate stupinele, stupii și datele de inspecție vor fi eliminate definitiv.