De API documentatie van de BEEP app vind je hier

Authorization header
Je hebt autorisatie voor je BEEP account nodig om een API call te maken. Vul hiervoor bij de HTTP REST Authorization Header de volgende waarde in: Bearer [api_token]Je vindt je API token in de response van de BEEP app nadat je bent ingelogd.

In de meeste browsers kan je gebruik maken van development tools --> Network verkeer sidebar om je api_token te vinden. In de onderstaande screenshots zie je een voorbeeld van het resultaat van de /authenticate call met je api_token.

Voer deze api_token in bij de Header: Authorization: Bearer api_token voor alle API calls die gemarkeerd zijn met Requires authentication.

BEEP Acceptance environment: test.beep.nl

NB: de API documentatie bevat verzoeken binnen de BEEP acceptance environment (test.beep.nl). Je kan hier inloggen om de API calls te testen in de testomgeving van de BEEP app. Maak daarvoor eerst hier een nieuw account aan. De data in de acceptance environment kan verwijderd worden bij belangrijke versie updates.

BEEP sensor data API

De BEEP sensor data API is als een bijlage te vinden bij dit artikel.