In de BEEP app kun je gebruik maken van checklists om gegevens over je bijen te verzamelen. De checklist bestaat uit items over bijengezondheid, gebaseerd op gegevenscategorieën. Ga voor meer informatie naar de BEEP website.

Klik op de drie horizontale lijnen in de rechterbovenhoek van de BEEP app, het menu verschijnt. Klik op 'kastkaart templates' om een nieuwe kastkaart te maken of een bestaande kastkaart te dupliceren.

Je kunt bestaande kastkaarten dupliceren of je eigen kastkaart ontwerpen. Het is mogelijk om meerdere kastkaarten op te slaan, bijvoorbeeld voor verschillende seizoenen, kasten of bijenstallen, afhankelijk van je specifieke behoeften. Je kunt de vakjes aan- of uitvinken en een of meerdere kastkaarten ontwerpen voor het verzamelen van gegevens. Geef de kastkaart een naam en sla ze op.

Klik hier om direct naar de kastkaart in de BEEP app te gaan.

Wanneer je een inspectie uitvoert, kun je de kastkaart selecteren die je wilt gebruiken.