BEEP-alusta lähettää tietoa LoRa verkon välityksellä.  BEEP-alusta käyttää oletuksena TTN verkkoa (The Things Network), mutta voit käyttää myös muita palveluntarjoajia.

Voit liittyä verkkoihin, jotka käyttävät Thingspark standardia. Tällaisia verkkoja ovat esimerkiksi: KPN (NL), Digita (Fin) ja Swisscom (CH). Sinun tarvitsee solmia sopimus olemassa olevan LoRa verkko-operaattorin kanssa (esim. Digita Suomessa, mutta myös muita paikallisia verkkoja saattaa löytyä, joista osa saattaa olla jopa ilmaisia.) Tarvitset palveluntarjoajaltasi kolme aktivointiavainta.

Lisää LoRa avain iOS

• Avaa BEEP-alustan sovellus (vain englanniksi) ja yhdistä 'Configure a new BEEP base' (määritä uusi BEEP-alusta)*
  • Valitse LoRa valikko ja sen jälkeen 'Manual configuration’ (manuaalinen määritys)

• Kopioi kolme saamaasi avainkoodia oikeisiin kenttiin kentän nimen mukaan ja paina ‘Enter/Return’ painiketta (rivinvaihto) jokaisen avaimen jälkeen. (välilyöntejä ei tarvitse kirjoittaa, sovellus lisää ne automaattisesti kun painat 'Return' (rivinvaihto))
  • Valitse ‘Save' (Tallenna). Sovellus yrittää yhdistää LoRa verkkoon. LoRa-verkon kenttä on parempi ulkona.
  • BEEP-alusta saa nimekseen BEEPBASE- + neljä viimeistä merkkiä LoRa Dev EUI koodista. Jos olet jo nimennyt BEEP-alustasi, antamasi nimi säilyy.
  • Yhteyden tila näkyy BEEP sovelluksessa. Voi kestää jopa tunti, ennen kuin ensimmäiset tiedot siirtyvät pesästä BEEP sovellukseen.

Lisää LoRa avain Android

• Avaa BEEP-alustan sovellus (vain englanniksi) ja yhdistä BEEP alustaan valitsemalla haluamasi alusta.
  • Valitset BEEP-alusta ja sen jälkeen 'Advanced Options’ (edistyneet määritykset)
  • Kopio 3 avainkoodia oikeisiin kenttiin kentän nimen mukaan.
  • Valitse 'Update LoRa’ (päivitä LoRa) ja vahvista vastaamalla  'Yes' (kyllä) jolloin avaimet päivittyvät. Sovellus näyttää verkon tilan.

• Peruuta yksi askel taaksepäin kohtaan, jossa näkyy BEEP-alustan nimi. LoRa-verkon tila näkyy kentässä 'Lora Status’. Lora verkon kuuluvuus on parempi ulkona.
  • BEEP-alusta saa nimekseen BEEPBASE- + neljä viimeistä merkkiä LoRa Dev EUI koodista. Jos olet jo nimennyt BEEP-alustasi, antamasi nimi säilyy.
  • Yhteyden tila näkyy BEEP sovelluksessa. Voi kestää jopa tunti, ennen kuin ensimmäiset tiedot siirtyvät pesästä BEEP sovellukseen

* BEEP-alustan Bluetooth-yhteyden aktivoimiseksi, pidä aktivointimagneettia (oranssi "pelinappula") mikrofoniliitännän vieressä. Jos yhteyden muodostamisessa on ongelmia, tarkista ettei joku sovellus ole jo yhteydessä alustaan (eli puhelimen Bluetooth-asetukset -> unohda laite).