Je verbindt de BEEP base automatisch met LoRa wanneer je hem aanzet. Om de BEEP base aan te zetten, plaatst je de twee AAA-batterijen in het waterdichte plastic doosje op de base. De BEEP bases zijn geconfigureerd om verbinding te maken met de dichtstbijzijnde LoRa gateway en beginnen onmiddellijk met het verzenden van informatie.

Je kunt controleren of er verbinding is geweest met LoRa via uw BEEP  base app waarin u de BEEP base configureert.

Klik hier om de configuratiestappen van de BEEP base app te bekijken.