BEEP base firmware 1.5.9 en hoger biedt volledige log-leesfunctionaliteit (voor zowel Android als iOS) en de mogelijkheid om de tilt-sensor uit te schakelen en de BEEP base aan en uit te zetten met de magneet: aan (3s) / uit (10s). Het voegt ook de juiste tijd aan de log toe in het flash-geheugen, en verzendt deze tijd via LoRa bij elke herstart. Dit is een update voor firmware 1.4.2 of hoger.

We zijn bezig om firmware updates te kunnen uitvoeren binnen de BEEP base app. Tot die tijd heb je een externe applicatie nodig voor de update:

1. Sluit de BEEP base app af
  2. Download de laatste firmware op je telefoon hier (unzip het niet)
  3. Download NRF Connect
  4. Open NRF Connect
  5. Verbind met de BEEP base die je wil updaten
  6. Klik op het "DFU" icoontje bovenaan links van de 3 puntjes.
  7. Selecteer Distribution Packet (ZIP) en klik OK
  8. Selecteer het pakket dat je zojuist gedownload hebt (Beepbase_sd_boot_app.zip)
  9. Het pakket upload automatisch
  10. Klik op de naam van de BEEP base om verder te gaan
  11. Zodra de firmware update voltooit is, herstart de BEEP base (4x korte piep) en kun je deze weer gebruiken.
  12. Sluit de NRF Connect app helemaal af, voordat je de BEEP base app weer gaat gebruiken. Ze kunnen niet tegelijk verbonden zijn met de Bluetooth verbinding van je BEEP base.

hier