Met je BEEP account heb je data verzameld over je bijen. Je kan zowel je inspectiedata als je BEEP base data downloaden in de BEEP app. Als je op 'downloaden' klikt, krijg je een mail met in de bijlage het gedownloade bestand. Je kunt 'data exporteren', voor je inspectie data, en 'meetsysteem data exporteren' voor een overzicht van je sensormetingen.

De Excel bestanden hebben verschillende tabbladen/kopjes. In dit artikel licht ik die toe.

Data exporteren

Dit bestand bevat vier tabbladen, met informatie over 'gebruiker', 'bijenstanden', 'bijenkasten' en 'inspecties'. De kopjes bij deze tabbladen geven informatie over wat er in de kolom staat. Bij vragen over deze export kan je ons een bericht sturen.

Meetsysteem data exporteren

Onder 'meetsysteem data exporteren' kun je je sensordata downloaden. In de bijlage van dit artikel staat een overzicht met de sensor data definities en hun betekenis (Engels). Bij vragen over deze export kan je ons een bericht sturen.