Mijn BEEP base heeft geen LoRa-verbinding, maar staat in een gebied waar het binnen het bereik van het LoRa netwerk zou moeten zijn. Wat kan ik doen?

1. Houd de magneet naast je BEEP base om de Bluetooth verbinding voor 2 minuten te activeren.

Je hoort 2 korte piepjes als indicatie dat BLE connectie actief is.

2. Open je BEEP base app (Android/iOS) en maak verbinding met je BEEP base.

3. Ga naar het menu -> LoRa

4. Druk op de knop Reset de LoRa stack

Android:

iOS:

5. De BEEP base probeert nu weer opnieuw verbinding te maken met het LoRa netwerk.

NB: Als dit niet werkt, check dan het Probleemoplossing schema (EN).