Sinds 1 december, ca 8:00 uur, heeft de BEEP server van een aantal BEEP bases geen nieuwe data meer ontvangen vanwege een issue bij The Things Network (TTN). TTN is bezig met een migratie van v2 naar v3. Om verbinding te blijven maken met TTN dien je je gateway te migreren naar TTN v3. Als dit nog niet is gebeurd, kan het dus zijn dat je BEEP base geen verbinding meer kan maken met TTN.

Reden voor verlies van verbinding: TTN gateway is nog niet gemigreerd naar v3

Korte termijn oplossing: maak via Bluetooth verbinding met je BEEP base en reset de LoRa stack

Lange termijn oplossing: migreer je gateway naar TTN v3

Als dit de verbindingsproblemen niet oplost, neem dan contact met ons op.