Achter de schermen blijven we werken aan de firmware van de BEEP base. Volg onderstaande stappen om de firmware van jou BEEP base te updaten.

Stap 1: open je BEEP base app

Stap 2: selecteer je BEEP base en maak verbinding, je ziet nu een lijst met device details

Stap 3: klik op 'firmware', je ziet nu de firmware details van je BEEP base

Stap 4: klik op de nieuwste firmware versie, je ziet dan een beschrijving van de nieuwe functionaliteiten van die versie. Klik op 'Download and install'.

Stap 5: de firmware wordt nu gedownload en geïnstalleerd op je BEEP base