De BEEP base kan meer dan een jaar functioneren op lithiumbatterijen, zorg ervoor dat de spanning boven de 2,5V blijft (kijk in de BEEP app> Apparaten).

Tip: plaats de BEEP base met het plastic deksel van het PCB doosje naar bedenen om de batterijen te vervangen met een kast op de base

Hoe vervang je de batterijen

1. Neem een schroevendraaier van maat PH2 of PZ2 en draai de vier schroeven van het deksel van de grijze plastic doos op je BEEP base los.

2. Vervang de batterijen van je BEEP base jaarlijks met 2x 1.5V Energizer Lithium AAA.

3. Plaats het deksel terug

4. Draai de schroeven weer vast