BEEP tukiasema voi toimia yli vuoden litiumparistoilla, varmista, että jännite on yli 2,5 V (tarkista BEEP sovelluksesta> Laitteet).

Vinkki: Jotta paristot voidaan vaihtaa, kun pesä on sen päällä, aseta BEEP-pohja pesän alle muovilaatikon kansi alaspäin.

Paristojen vaihto

1. Ota ruuvimeisseli, jonka koko on PH2 tai PZ2, ja irrota BEEP alustan harmaan muovilaatikon kannen 4 ruuvia.

2. Vaihda BEEP-tukiaseman paristot vuosittain kahdesti 1.5V Energizer Lithium AAA.

3. Aseta kansi takaisin (varmista, että vaahto on paristojen päällä)

4. Kiristä ruuvit uudelleen