Als je BEEP base niet zichtbaar is in de BEEP base app (de configuratie app van Android of iOS), kan je het volgende doen:

• Zorg ervoor dat je de BEEP base 'wakker maakt' door het magneetje naast de opening van de microfoon te bewegen. Dit activeert de Bluetooth functie van de BEEP base waardoor hij verbinding zoekt met je telefoon/tablet.
  • Verwijder de BEEP base uit het Bluetooth geheugen van je telefoon/tablet en probeer het opnieuw.
  • Verwijder de BEEP base app en installeer hem opnieuw
  • Open de BEEP base app en zoek naar apparaten, maak vanuit de BEEP base app verbinding met de BEEP base.
  • Zorg ervoor dat er geen andere apps connectie maken via Bluetooth met de BEEP base. De BEEP base kan maar een Bluetooth verbinding per keer aan.
  • Zet de nRF connect app uit of zorg ervoor dat het niet verbonden is met de BEEP base.

Als de bovenstaande stappen niet hebben geholpen, laat het ons dan weten.

Verwijder een apparaat van Android

Deze handleiding beschrijft hoe je een apparaat kan verwijderen van je Android telefoon/tablet.

Verwijder een apparaat van iOS

1. ga naar instellingen > Bluetooth

2. klik op de i naast 'Geen verbinding'

3. klik op 'Vergeet dit apparaat'

4. klik op 'Vergeet apparaat'

De BEEP base is nu verwijderd uit de lijst.