Als je BEEP base niet zichtbaar is in de BEEP base app (de configuratie app van Android of iOS), kan je het volgende doen:

• zorg ervoor dat je de BEEP base 'wakker maakt' door het magneetje naast de opening van de microfoon te bewegen. Dit activeert de Bluetooth functie van de BEEP base waardoor hij verbinding zoekt met je telefoon/tablet.
  • Zorg ervoor dat er geen andere apps connectie maken via Bluetooth met de BEEP-Base. De BEEP-base kan maar een blueutooth verbinding per keer aan.
  • verwijder de BEEP base uit het Bluetooth geheugen van je telefoon/tablet en probeer het opnieuw

Verwijder een apparaat van Android

Deze handleiding beschrijft hoe je een apparaat kan verwijderen van je Android telefoon/tablet.

Verwijder een apparaat van iOS

1. ga naar instellingen > Bluetooth

2. klik op de i naast 'Geen verbinding'

3. klik op 'Vergeet dit apparaat'

4. klik op 'Vergeet apparaat'

De BEEP base is nu verwijderd uit de lijst.