Als je BEEP base niet zichtbaar is in de BEEP base app (de configuratie app van Android of iOS), kan je het volgende doen:

• Zorg ervoor dat je de BEEP base 'wakker maakt' door het magneetje naast de opening van de microfoon te bewegen. Dit activeert de Bluetooth functie van de BEEP base waardoor hij verbinding zoekt met je telefoon/tablet.
  • Verwijder de BEEP base uit het Bluetooth geheugen van je telefoon/tablet en probeer het opnieuw.
  • Verwijder de BEEP base app en installeer hem opnieuw
  • Open de BEEP base app en zoek naar apparaten, maak vanuit de BEEP base app verbinding met de BEEP base.
  • Zorg ervoor dat er geen andere apps connectie maken via Bluetooth met de BEEP base. De BEEP base kan maar een Bluetooth verbinding per keer aan.
  • Zet de nRF connect app uit of zorg ervoor dat het niet verbonden is met de BEEP base.
  • Haal de batterijen uit de BEEP base voor vijf minuten. Stop de batterijen in de base, deze zal aan gaan en verbinding maken met Bluetooth.

Als de bovenstaande stappen niet hebben geholpen, laat het ons dan weten.

Tips voor Android gebruikers

Probeer het volgende:

1. Open de BEEP base app en maak de BEEP base wakker met magneet: niets zichtbaar op de app
  2. Start NRF connect
  3. Link naar de BEEP base via NRF connect (ernaar zoeken, erop klikken, wachtwoord '123456' instellen)
  4. NRF connect sluiten
  5. BEEP base app openen: nu is BEEP base zichtbaar
  6. Klik op de BEEP base: foutmelding "404 niet gevonden", maar door op "annuleren" te klikken verschijnt het eerste basisscherm
  7. Klikken op 'automatische' instelling (niet handmatig)
  8. Vervolgens verschijnt het normale basisscherm en kun je de gewichtskalibraties uitvoeren en andere parameters controleren