De BEEP base draait op firmware. In dit artikel geven we de firmwareversies van de BEEP base en de bijbehorende download-URL's weer.

Versie
1.5.12

Publicatie datum

16 september 2022
OmschrijvingBEEP base 1.5.12 heeft een oplossing voor de pogingen om connectie te maken met het LoRa netwerk, waardoor batterijen sneller leeg gaan, opgelost. Het bevat ook een oplossing voor het updaten van de BEEP base firmware met oudere Android telefoons.
Download url

https://assets.beep.nl/firmware/basev3/1.5.12/Beepbase_app_lora_connection_fix.zip

Versie
1.5.11

Publicatie datum

10 February 2022
Omschrijving
Verbeteringen voor BEEP base 3.3, backward compatibel.
Download url

https://assets.beep.nl/firmware/basev3/1.5.11/Beepbase_sd_boot_app.zip

Versie
1.5.9

Publicatie datum

9 maart 2021
Omschrijving
BEEP base 1.5.9 biedt gestabiliseerde volledige log-leesfunctionaliteit (voor zowel Android als iOS) en de mogelijkheid om de tiltsensor uit te schakelen en de BEEP base van stroom te voorzien met de magneet: aan (3s) / uit (10s). Het voegt ook de juiste tijdgebaseerde logboekregistratie toe aan zijn flash-geheugen en verzendt zijn tijd via LoRa bij elke herstart. Dit is een update voor firmware 1.4.2 of hoger.
Download url

https://assets.beep.nl/firmware/basev3/1.5.9/Beepbase_sd_boot_app.zip

Versie
1.4.2

Publicatie datum

5 juni 2020
Omschrijving
BEEP base1.4.2 voegt een oplossing toe voor de stabiliteit van LoRa-berichten die via KPN LoRaWAN worden verzonden. U moet 1.4.1 vervangen door 1.4.2.
Download url
https://assets.beep.nl/firmware/basev3/1.4.2/Beepbase_sd_boot_app.zip

Versie
1.4.0

Publicatie datum

19 mei 2020
OmschrijvingBEEP base 1.4.0 voegt de mogelijkheid toe om de tilt sensor uit te schakelen.
Download urlhttps://assets.beep.nl/firmware/basev3/1.4.0/Beepbase_app.zip

Versie
1.3.5
Publicatie datum27 februari 2020
OmschrijvingBEEP base 1.3.5 voegt een stabilisatietimer voor de tilt sensor toe.
Download urlhttps://assets.beep.nl/firmware/basev3/1.3.5/Beepbase_sd_boot_app.zip

Versie1.3.4
Release date27 februari 2020
OmschrijvingBEEP base 1.3.4 voegt verbeteringen toe voor LoRA.
Download urlhttps://assets.beep.nl/firmware/basev3/1.3.4/Beepbase_app.zip

Versie1.3.3
Release date
27 februari 2020
OmschrijvingBEEP base 1.3.3 voegt energieverbeteringen toe: Het standaard meetinterval is nu 15 minuten in plaats van 1 minuut. Dit kan natuurlijk nog worden overschreven. Als u uw BEEP-basisstation al met een ander meetinterval heeft geconfigureerd, wordt deze niet overschreven.
Download url
https://assets.beep.nl/firmware/basev3/1.3.3/Beepbase_app.zip