Je ontvangt

• 1 x BEEP base (inclusief PCB)
  • 1 x microfoon
  • 1 x temperatuur sensor
  • 16 x buffervoeten
  • 4 x metalen klem om de BEEP base aan een ondergrond te bevestigen
  • 8 x metalen klem om de BEEP base aan een de bijenkast te bevestigen
  • 2 x AAA batterij
  • 1 x waterpas
  • 1x handleiding

Wat heb je verder nodig

BEEP accountRegistreer je in de BEEP webapp om de metingen van uw BEEP base aan je account te koppelen.
Mobiele telefoon
Voor kalibratie van de BEEP base: gebruik de BEEP base app voor Android of iOS
Koninginnenkooitje

Ter bescherming van de microfoon

Kruiskop schroevendraaier
Om het bakje open te schroeven voor het verwijderen van de plastic circuit breker bij de batterijen. Let op, gebruik geen elektrische schroevendraaier omdat dit de BEEP base kan beschadigen.
Personenweegschaal en bekend gewicht
Voor weegkalibratie. Bekend gewicht moet minimaal 20 kg zijn, bij voorkeur meer. Gebruik uw eigen lichaamsgewicht of bijvoorbeeld een aantal dozen suikerdeeg voor bijen.
LoRa-dekking
Om de meetgegevens naar de BEEP webapp te sturen. Meer informatie over LoRa is hier beschikbaar (let op: je hebt geen LoRa nodig voor de installatie maar wel om de meetgegevens te ontvangen).

Volgende stap

Installeer je BEEP base v3.3 - (2 voor Android ) gewichtkalibratie, temperatuur en microfoon instellingen

Installeer je BEEP base v3.3 - (2 voor iOS ) gewichtkalibratie, temperatuur en microfoon instellingen