BEEP alustasi koostuu seuraavista osista

• 1 x BEEP alusta (mukaan lukien piirilevy)
  • 1 x mikrofoni
  • 1 x lämpötila-anturi
  • 8 x imbus-pulttia + työkalu teräsjalkojen kiinnittämiseen
  • 16 x kumitulppaa/tärinänvaimenninta
  • 4 x  metallikiinnike BEEP-alustan kiinnittämiseksi puiseen pohjarunkoon tai -levyyn
  • 8 x runkokiinnike pesän kiinnittämiseen BEEP-pohjaan
  • 2 x AAA-paristoa (valmiina kotelossa, mutta suojamuovi täytyy poistaa)
  • 1 x pyöreä vesivaaka
  • 1 x asennusohje

Mitä muuta tarvitset

BEEP tili

Rekisteröidy BEEP verkkosovelluksen käyttäjäksi, jotta pääset mittaustietoihisi

Matkapuhelin

Kalibrointia varten; käytä BEEP-alustasovellusta Androidille tai iOS:lle.

Emo häkki

Mikrofonin suojaksi

Henkilövakka ja/tai kalibrointipaino

Puntarin kalibrointia varten tarvitaan kalibrointipaino vähintään 20 kg, mielummin enemmän. Käytä omaa painoasi tai esim. sokeritaikina laatikoita

LoRa kuuluvuus

Mittaustietojen lähettämiseksi BEEP-sovelluksellesi. Lisätietoja LoRasta on täällä (huomaa: et tarvitse LoRaa asennusta varten, mutta tarvitset sitä mittaustietojen lähettämiseen).

Seuraava askel

BEEP-alustan asentaminen v3.3 - (2 Android) painon kalibrointi, lämpötila- ja mikrofoni-asetukset sekä LoRa-yhteys

BEEP-alustan asentaminen v3.3 - (2 iPhone) painon kalibrointi, lämpötila- ja mikrofoni-asetukset sekä LoRa-yhteys