Oikean painomittauksen suorittamiseksi suorita painokalibrointi vähintään joka vuosi. Voit tarkistaa nykyisen kalibroinnin nopeasti seuraavalla testillä:

1. Vie 2 tunnetun painon esineitä Mini Mehiläistarhaan (ts. Täytetty pullo 1,5 litraa vettä + pakkaus 12,5 kg Apifondaa).

2. Herätä BEEP-pohjainen Bluetooth magneetilla (mikrofonitulon vieressä)

3. Yhdistä BEEP-tukiasemaan puhelimesi BEEP-tukisovelluksella (Android/Apple).

4. Mene ‘Paino’ -valikkoon nähdäksesi elopainon mittaukset.

5. Tarkista nykyinen painoarvo kilogrammoina.

6. Laita yksi toisensa jälkeen pesän päälle tunnetut painotuotteet ja tarkista, onko paino todellakin / pienenemässä kohteen tunnetulla painolla +/- 0,1 kg.

Jos yllä oleva pikatesti osoittaa painopoikkeamia, jotka ovat yli 100 grammaa ilmoitetusta painosta, sinun on toistettava painokalibrointi, joka on kuvattu kohdassa BEEP-alustan asentaminen - (2 Android-puhelimelle) painon kalibrointi, lämpötila ja mikrofonin asetukset ja LoRa-yhteys tai BEEP-kannan asentaminen - (2 iPhone) painokalibrointi, lämpötilan ja mikrofonin asetukset sekä LoRa-yhteys. Suosittelemme BEEP-tukiaseman kalibrointia vähintään kerran vuodessa.