Siirtimme kaikki rekisteröidyt TTN LoRa -laitteet, jotka olivat verkossa BEEP-sovelluksessa 1. tammikuuta 2021 jälkeen, TTN v2: sta uuteen TTN v3 -pinoomme. Tietojesi tulisi olla näkyvissä BEEP-sovelluksessa normaalisti ilman seisokkiaikaa.

Kaikki omalla TTN v2 -tililläsi olevat LoRaWAN-laitteet tulisi myös päivittää TTN v3: ksi (The Things Community Stack) ennen vuoden 2021 loppua, koska The Things Network v2 sulkeutuu ja vain TTN v3 toimii vuodesta 2022.

Jos asetat BEEP base LoRa -tunnistetiedot manuaalisesti omaan TTN LoRa -verkkoosi etkä halua siirtyä, voit yksinkertaisesti määrittää LoRan uudelleen 'automaattiseksi' BEEP base -sovelluksella kohdassa 'configure a BEEP base' (joten se muodostaa automaattisesti yhteyden BEEP TTN v3 -klusteriin).

Voit lukea kaiken TTN-siirrosta siirtymällä yhdyskäytävät ja laitteet.

Jos sinulla on kysyttävää, kysy neuvoa osoitteesta support@beep.nl