Pesutunnisteet ovat QR-koodilla varustettuja tunnisteita, jotka voit liittää pesään ja joille voit määrittää toiminnon, joka suoritetaan heti, kun skannaat pesän tunnisteen. "Toiminto" viittaa toimiin BEEP-sovelluksessa, kuten uuden tarkastuksen luomiseen kyseiselle pesälle. Kun pesätunniste on asetettu, sinun tarvitsee vain skannata QR-koodi älypuhelimellasi, ja uusi tarkastus luodaan automaattisesti.

BEEP-verkkokaupasta on saatavilla pesälappuja sisältäen 20 QR-tarraa.

Voit myös tulostaa pesän tunnisteet itse lataamalla liitteenä olevan pdf-tiedoston. Aloita skannaamalla pesätunniste. Sinut ohjataan automaattisesti asetussivulle, jos mitään toimintoa ei ole vielä määritetty.