Het kan gebeuren dat je niet op elk interval data ontvangt in je BEEP app. Dit wordt veroorzaakt doordat de BEEP base niet op elk interval verbinding kan maken met het LoRa netwerk.

Je kunt de volgende stappen ondernemen om dit op te lossen:

1. Zelf een LoRa gateway plaatsen, zie: Welke LoRa gateways zijn geschikt voor de BEEP base?

2. Een LoRa abonnement afsluiten bij BEEP of Simpoint, zie: KPN LoRa abonnement.

3. Een metalen plaat onder de BEEP base plaatsen - een BEEP base gebruiker meldde dat dit de LoRa verbinding substantieel verbeterde.

4. Een andere LoRa antenne installeren, zie: Sensoren vervangen.

Note: we hebben nog niet veel ervaring met alle verschillende LoRa antennes. Als je voor deze optie kiest en een goede antenne hebt gevonden horen we het graag zodat we dat met andere gebruikers kunnen delen.